Vi driver socialøkonomiske virksomheder

Det gør vi  / Vi driver socialøkonomiske virksomheder

Grennessminde er en socialøkonomisk virksomhed, som igen driver en række socialøkonomiske virksomheder. Fælles for aktiviteterne i virksomhederne er, at de er erhvervsrettede, så vores unge og andre i beskæftigelsesforløb kan blive ledt videre til jobs efter tiden hos os.

Vores socialøkonomiske virksomheder er:

Det Nye Køkken, der er et stort og professionelt industrikøkken, som ledes af vores innovative chefkok, Kaspar Bournonville Raff. Køkkenet tilbyder økologiske frokostordninger og catering til Storkøbenhavn til fornuftige priser. Køkkenet har Det Økologiske Guldmærke og leverer bl.a. frokostordninger til DTU Business, Danhostel og Psykiatrifonden.

Det Økologiske Bageri, med egen café og levering af brød til bl.a. Café Pomet i bydelen Grønttorvet.

Caféerne: Snubbekorsvej 16-18 og Café Pomet i bydelen Grønttorvet i Valby. Alle steder du kan nyde friskbrygget kaffe og økologiske lækkerier som fx brød og kager fra vores eget økologiske bageri.

Det Økologiske Gartneri, som sælger planter samt lækre økologiske grøntsager, krydderurter, spiselige blomster og frugt til private og engros. Vi leverer bl.a. grøntsager og spiselige blomster til Noma.

Smedefabrikken, der leverer specialprodukter som fx bord- og bænkesæt til boligselskaber, daginstitutioner, skoler og kommuner.

Grøn Service, der tilbyder offentlige og private kunder samt boligforeninger at vedligeholde udendørsområder, lægge fliser og udføre viceværtsfunktioner.